Bogdan Marișca și Sebastian Itu au câștigat Raliul Sibiului 2018

Bogdan Marișca și Sebi Itu s-au impus la Raliul Sibiului după o evoluție extrem de bună în etapa desfășurată între 4 și 7 octombrie, în orașul de pe Cibin. Podiumul a fost completat de Vali Porcișteanu/Dan Dobre și Dan Gârtofan/ Tudor Mârza. Etapa a 7-a a Campionatului Național de Raliuri Dunlop era decisivă în stabilirea ierarhiei naționale.

Peste 80 de echipaje s-au aliniat la startul Raliului Sibiului 2018, ultima a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Campionatului Național Rally 2 Dunlop și a Campionatului Național de Vehicule Istorice Dunlop. Evenimentul a inclus 13 probe speciale, însumând peste 120 de kilometri de probe. Duminică, ultima zi de competiție a avut programate două probe speciale: Proba Aria (Rășinari – Păltiniș) și Proba Ambient (Păltiniș- Rășinari). La prânz, echipajele aucoborât în oraș unde au încheiat ziua competițională cu SuperSpeciala Autoklass, cea mai așteptată de iubitorii motosportului. Proba a fost organizată pe un traseu de 2,5 km pe traseul Sala Transilvania-Calea Dumbrăvii-strada Lomonosov-Școala de Înot. Ultima probă a fost precedată de un concert de fanfară, defilarea unui pluton de cadeți ai Academiei Forțelor Terestre Sibiu, îmbrăcați în costume militare vechi de 100 de ani, dar și de un show de drifturi.
SuperSpeciala Autoklass a fost câștigată de Vali Porcișteanu și Dan Dobre, la fel ca și celelalte două probe desfășurate în ultima zi de competiție.

Cu toate acestea, etapa a fost adjudecată de echipajul format din Bogdan Marișca și Sebastian Itu, urmați pe podium de Vali Porcișteanu/Dan Dobre și Dan Gârtofan/Tudor Mârza.
Toate rezultatele etapei de la Sibiu sunt disponibile aici: http://www.live.fras.ro/

– – –

Ralul Sibiului 2018 a fost un eveniment organizat de Clubul Sportiv “Aria pentru Sport” în parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu.
Acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.
Mașina oficială a Raliului Sibiului 2018 este oferită de Autoklass Sibiu.
Parteneri strategici: Aria, Ambient, Profelis, Caparol. Parteneri: Shopping City Sibiu, Bergenbier, Sponsori: Bilstein, Alta Consult.
Parteneri media: Sibiu100, Ora de Sibiu, KissFm, Turnul Sfatului, Tribuna, IVBmedia.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail