Dan Gîrtofan: „Vreau un nou titlu de campion”

Dan Gîrtofan și Tudor Mîrza (Škoda Fabia R5) pornesc cu încredere în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2016. Cu un material de concurs de top și cu o nouă înțelegere pe 3 ani cu Škoda România, Giri și Tudor au planuri mari pentru 2016, când vor să fie acolo, în lupta pentru titlul de campion, atât de dorit de toată lumea. „Obiectivul nostru este unul clar: locul 1 la finalul sezonului și un nou titlu. Știm că va fi foarte greu, pentru că avem parte de mulți adversari cu materiale de concurs de top, ca și al nostru, dar noi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru ca la final să ocupăm primul loc în clasament”, a spus Dan Gîrtofan.

Giri tocmai a semnat un nou parteneriat, pe 3 ani, cu Škoda România, importatorul oficial al mărcii cehe în țara noastră, astfel că are toate condițiile pentru a face performanță: „Ne bucurăm foarte mult că am reușit să prelungim parteneriatul nostru cu Škoda România. Este foarte important pentru un pilot să aibă parte de sprijinul unei companii importante cum este Škoda România și asta nu poate decât să ia o parte din grijile de pe umerii noștrii și să ne facă să ne concentrăm pe lupta cu secundele și adversarii de pe probele speciale”.

Dan Gîrtofan se va lupta de la egal la egal cu adversarii din campionat la volanul unui bolid Škoda Fabia R5, achiziționat la finele anului trecut, care și-a dovedit deja valoarea și potențialul: „Suntem foarte încântați de nou mașină, Škoda Fabia R5. Este un model care ni se potrivește mai mult, care are un handling mai ok decât vechiul S2000. Sperăm ca împreună să avem parte de multe succese”.

Via Škoda Romania Motorsport. 

Vezi si www.dangirtofan.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail