Organizator

Asociația Club Sportiv „Aria pentru Sport”

logoCSAS400Studii recente arată un procent tot mai mic al celor care practică sportul în mod regulat, cifrele ajungând alarmante în cazul celor care nu practică niciodată vreo formă de mișcare. Din această realitate s-a născut Asociația Club Sportiv „Aria pentru Sport”, din dorința de a promova sportul și sănătatea, deopotrivă.

Am creat un concept ingenios de îmbinare a sportului cu medicina, relaxarea cu distracția, prin servicii de înaltă calitate, în condiții de maxim confort și siguranță, sprijinind stilul de viață sănătos.

Asociația Club Sportiv „Aria pentru Sport” a luat ființă în 2015, din dorința de a susține și promova diverse discipline sportive, atât la nivel de performanță, cât și sportul de masă și activitățile recreative. ACS Aria pentru Sport este afiliată la Federația Națională de Tenis de Masă, Federația Română de Natație, precum și la Federația Română de Automobilism Sportiv.

Obiective
Încă de la început ne-am propus să ne adresăm tuturor vârstelor, astfel încât oricine să poată participa la diverse activități sportive. De asemenea, ne dorim să atragem cât mai mulți copii spre practicarea unui sport și educarea lor în conformitate cu valorile și principiile sportului. În proiectele noastre avem în vedere și persoanele cu deficiențe care doresc să practice un sport de echipă, să participe la desfășurarea unor activități sportive de masă sau la activități recreative, distractive, cu caracter sportiv.

Proiecte
Am început prin a promova anumite discipline sportive, cum sunt natația, ciclismul, tenisul de masă și schiul, dar nu ne oprim aici. Ne dorim să dezvoltăm activitatea asociației, avem în plan proiecte și pe alte ramuri sportive, și intenționăm să participăm la competiții organizate la nivel național.

Club Sportiv Aria pentru Sport a derulat, până în prezent, mai multe competiții, între care:

  • Cupa copiilor cu dizabilități la tenis de masă, aprilie 2015;
  • Finala Campionatului Național Școlar la tenis de masă, aprilie 2015;
  • Cupa ULBS la tenis de masă, octombrie 2015;
  • Campionatul Județean la Tenis de Masă Amatur;
  • 14 Turnee naționale de categoria A și A+;
  • 2 Tabere Naționale de Tenis de Masă, 2015, 2016.
  • Criteriul Primăverii 2017

Proiectele noastre se nasc dintr-o idee și se transformă în realitate, cu ajutorul partenerilor noștri. În acest sens, baza logistică este asigurată de Centrul Aria, prin diviziile sale.

Aria Clinic
Policlinica ARIA asigură servicii medicale de specialitate (alergologie, cardiologie, chirurgie, dermato-venerologie, endocrinologie, medicină internă, neurologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie, oftalmologie, pediatrie, psihiatrie, psihoterapie, neurochirurgie, medicină sportivă, reumatologie, stomatologie, urologie, nutriție și dietetică, acupunctură, psihologie), servicii de medicina muncii și siguranța transporturilor.

CERS – Centrul de Excelență Reabilitare Sportivă
Cel mai nou centru deschis în echipa ARIA Clinic, desfășoară servicii de prevenire, evaluare, tratament, recuperare și performanță sportivă la un nivel de excelență, de către Kinetoterapeutul&Athletic Trainer, Christos N. Poulis, în colaborare cu echipa de medici specialiști în recuperare și medicină sportivă.
Pacienții CERS, sportivi, copii și seniori, beneficiază de cele mai bune servicii de recuperare sportivă (recuperare post-operatorie, post-traumatică, terapia durerii) și pregătire fizică pentru sportivii de performanță.

Aria Reabilitare – baza de tratament și reabilitare medicală și sportivă deschisă în iulie 2014, este una dintre cele mai performante și complexe baze de tratament ambulatoriu. Ea acoperă tratamente și proceduri de electroterapie, hidroterapie (băi galvanice, căzi cu hidromasaj și dus subacval), kinetoterapie (inclusiv masă de elongatii vertebrale, Fiziotek), magnetoterapie, masaj, terapie laser, terapie shock wave, termoterapie (namol și parafină), acupunctură, o sală de aerosoli medicali, un bazin cu apă sărată și un bazin pentru recuperare medicală.

Aria Sport
Centrul sportiv deschis în iulie 2014 cuprinde 5 săli de sport. Sala indoor cycling (25+1 biciclete marca Schwinn și sistem Activio), sala fitness (aparate Flexibility Line, 15 aparate cardio și 35 aparate pentru forță marca Technogym, nr. 1 în lume), sala Functional Training cu 20 posturi TRX și 6 Kinesis, stații Full Gravity Technology. Sala de TRX&Kinesis este singura sală din țară cu aceste dotări. În cele două săli de Aerobic se desfășoară clase de Zumba, Pilates, Step Aerobic, Bokwa, Bosu, Fitball, Tae Bo, Kids Postural, Senior Gym, Steel Tonic, Abdominal Sculpt.

Tenis de Masă – 12 mese Joola 200S (aprobate ITTF). Sala Tenis de Masă găzduiește competițiile organizate de către CS Aria pentru Sport și Școala de Tenis de masă.

Aria Aqua&Spa
Clienții ARIA AQUA se pot relaxa la piscina semiolimpică sau la Aqua Bar-ul Supporter. Pe durata verii, clienții au acces la plaja exterioară de sezlonguri, unde se pot bucura de soare.
Aria Spa este dotată cu biosaună, saună finlandeză, saloane de masaj, jacuzzi, duș emoționale, duș șoc, fântână de gheață, bazin Kneipp și baie de aburi.

Săli de conferințe – ARIA CONFERENCE ROOMS
Centrul ARIA, dotat cu 2 săli de conferințe, organizează evenimente corporate, petreceri private, business training, cursuri de prim-ajutor, oferind facilități precum: sistem audio&video, echipament IT, videoproiector, organizare, internet, aer condiționat, asistență personal ARIA, catering, coffee-break-uri.
Aria a dezvoltat un parteneriat de lungă durată cu unii dintre cei mai buni traineri din țară, construind pachete corporate pentru teambuilding-uri, dezvoltarea profesională a angajaților.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail