Parteneriat pentru siguranță

Medical Emergency Division este alături de Raliul Sibiului 2016, între 15 și 16 aprilie 2016, cu o flotă impresionantă de resurse umane și materiale. Zeci de cadre specializate, șapte ambulanțe și șase mașini de pompieri dotate cu descarcerare vor fi pregătite să intervină în caz de necesitate, de-a lungul celor celor două zile de întreceri.

Clubul Sportiv Aria pentru Sport a intrat în parteneriat cu MED-Medical Emergency Division, în vederea asigurării asistenței medicale pentru etapa de raliu care se desfășoară la Sibiu.  Șapte medici, ajutați de asistente, ambulanțieri și un medic coordonator sunt prezenți la Raliul Sibiului 2016 pentru a acorda toată asistența medicală, în caz de nevoie. De asemenea, MED-Medical Emergency Division a venit la Sibiu cu 22 de pompieri servanți, pregătiți în orice moment să intervină, dacă situația o cere, chiar și cu descarcerare.

”Experiența acumulată de-a lungul celor 5 ani de experiență în domeniul serviciilor medicale și situațiilor de urgență este cea care ne recomandă pentru astfel de evenimente. Am asigurat aceste servicii și la multe alte etape de Raliu din țară, dar și la Campionatul Național de viteză în Coastă sau alte evenimente cultural-sportive. Sperăm să nu fie probleme de-a lungul acestor zile, iar Raliul Sibiului 2016 să se încheie fără incidente în rândul piloților sau spectatorilor. Ne dorim ca parteneriatul cu CS Aria pentru Sport să continue și în etapele viitoare de raliu în care noii organizatorii sibieni vor fi implicați”, a declarat Ionuț Rudeanu, CEO MED-Medical Emergency Division.

Raliul Sibiului 2016 este considerată etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri Dunlop și a Campionatului Național Rally 2 Dunlop, este organizată de ACS Aria Pentru Sport în parteneriat cu AMC Racing, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS). În premieră pentru Sibiu, această etapă va da startul Campionatului Național al Bulgariei.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail