Spectacol la Startul festiv al Raliului Sibiului UniCredit Leasing 2017

Echipajele prezente la ultima etapă a campionatului Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Campionatului Național de Rally 2 Dunlop și Campionatului Național de Vehicule Istorice de Competiție au fost prezentate în fața iubitorilor de motosport, seara trecută, în Piața Mare a Sibiului, în prezența a mii de iubitori ai motosportului.

Raliul Sibiului UniCredit Leasing a strâns la startul oficial o mulțime de iubitori ai sportului cu motor, curioși să vadă  cele 72 de echipaje înscrise pentru utima etapă de campionat. Startul festiv a început într-un stil inedit, pe scenă fiind prezentă ”Blaskapelle Neppendorfer”.

Un moment deosebit a fost acordarea Trofeului de excelență al Raliului Sibiului UniCredit Leasing 2017 unor legende ale automobilismului sibian: Mircea Bucur- pilot cu o istorie fabuloasă, Alexandru Moldovan- pilot, navigator și mecanic, Constantin Marcel Milu– o figură legendară a automobilismului sibian, Radu Bădilă- navigator pentru întreaga cariera în automobilismul sportiv, Dan Cornel Nirișteanu- pilot cu numeroase clasări pe podium, la întrecerile de coastă și circuit și lui Gabriel Negrilă– sub a cărui supraveghere, pe vremuri, mașinile Dacia Sport se transformau aproape în intregime. A urmat defilarea echipajelor, START-ul fiind dat de președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Astăzi de dimineață, forfota s-a mutat pe Shakedown, la Gura Râului-Călugăru. Startul primei probe speciale din calendarul etapei a 7-a a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Campionatului Național de Rally 2 Dunlop și Campionatului Național de Vehicule Istorice de Competiție se va da la ora 15:38, de la Nucet. Competiția va continua cu proba Curmătură și cu cea de pe Păltinișaceasta din urmă fiind programată pentru start la 19:32.

Probele speciale continuă și sâmbătă, iar SuperSpeciala din Centrul Sibiului, Piața Unirii, urmând săaibă  loc sâmbătă de laora 18:00, în Piața Unirii. Campionul din acest an îl vom aafla seara, de la 21:30.

Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017 este organizat de Clubu Sportiv Aria pentru Sport.

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și  Consiliul Județean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Partenerul principal al evenimentului este UniCredit Leasing.

Mașina oficială a Raliului Sibiului UniCredit Leasing este oferită de Autoklass Sibiu.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail