67 de echipaje s-au înscris la Raliul Sibiului 2021

La un an distanță de ediția ce a marcat revenirea legendei pe macadam, Raliul Sibiului 2021 se va bucura de o prezență extrem de numeroasă la START. În total, 67 de echipaje din țară, dar și de peste hotare, și-au anunțat prezența pe probele speciale de macadam de la Sibiu pentru finele acestei săptămâni! Va fi, cu siguranță, o nouă etapă senzațională pe deja celebrele probe „Șanta”, „Cheile Cibinului” sau Circuitul Paralel, incluse în programul competiției, și în acest an, duelurile anunțându-se interesante și spectaculoase. 

Cursa de la Sibiu a fost și este un punct de referință a motorsportului românesc, reprezentând una dintre cele mai importante etape ale Campionatului Național de Raliuri Betano. 

Sibiu Racing Team, pentru a doua oară organizatoare a etapei de la Sibiu, promite să continue tradiția motorsportului sibian și să organizeze o nouă etapă care să întreacă așteptările, o ediție de colecție, presărată cu mult spectacol pe probele senzaționale de macadam din jurul Sibiului. 67 de echipaje se vor alinia la startul etapei a VII-a din CNRB, 14 dintre acestea concurând la Rally 2. Etapa de raliu de la Sibiu se bucură, și în acest an, de prezența celor mai sonore nume din Campionatul Național de Raliuri. Simone Tempestini, Dan Gârtofan și Norbert Maior, sunt doar trei dintre piloții mult așteptați la Sibiu. Mai mult, anul acesta la start se vor alinia și echipaje conduse de piloți din Turcia, Ecuador, Ungaria și Italia care își vor testa forțele pe macadamul sibian.

Lista completă de înscrieri

Etapa a VII-a a Campionatului Național de Raliuri Betano este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Startul festiv este programat pentru joi, 29 iulie, ora 20:30, fiind precedat, de la ora 19:30, de parada echipajelor, care vor ”defila” din Piața Mare, pe pietonala Nicolae Bălcescu. 

Vineri dimineața este ziua testelor oficiale, urmând ca de la 15:30 să fie programat startul în probele cronometrate care se vor întinde pe 112,62 km. Vineri și sâmbătă, piloții vor avea de străbătut 8 probe extraordinare, pe macadam, în peisaje naturale de poveste.

Raliul Sibiului este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Evenimentul se bucură și de sprijinul Primăriei Rășinari, Primăriei Gura Râului, Primăriei Râul Sadului și Primăriei Poplaca.

Mașina oficială a Raliului Sibiului 2021 este oferită de Autoklass Sibiu.

Parteneri: Esam Agency, Școala de Șoferi Elit, Sparco, Bucur Tuning, PrintCenter, Schade Berater, Assault Protect, Gorgandin.

Partener de hidratare: Azuga.

Parteneri media: KissFm, Ora de Sibiu, RallyMax.