Autoklass –partener de mobilitate al Raliului Sibiului și în 2020

Raliul Sibiu 2020 își continuă evoluția, pastrând tradiția de a se baza de mai bine de 5 ani, pe sprijinul Grupului Autoklass, în calitate de partener de mobilitate. Sibiu Racing Team salută decizia de colaborare in cadrul unui eveniment demn de poveste-așa cum se vrea a fi etapa din acest an de la Sibiu.

Autoklass a dovedit, de-a lungul ultimilor ani, că este o companie atent implicată în proiecte sportive de anvergură, ce au în centru performanța. Raliul Sibiului este unul dintre acestea, astfel că în 2020, partenerul de mobilitate al celei de a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri continuă să fie Grupul Autoklass.

”Participarea Autoklass la Raliul Sibiului nu mai este o surpriza pentru iubitorii acestui sport. Ne asociem cu performanta, iar organizatorii Raliului Sibiului stiu cel mai bine sa puna in valoare acest tip de eveniment. Ca in fiecare an, am ales sa asiguram mobilitatea celor implicati in organizare, oferindu-le ocazia de a cuceri, cu ajutorul flotei noastre, orice drum a declarat Raluca Dănulescu, Responsabil Marketing AUTOKLASS GRUP.”

Autoklass –partener de mobilitate al Raliului Sibiului și în 2020

”Suntem mândri că prietenii de la Autoklass au decis să continue să sprijine Raliul Sibiului și în acest an. Pentru noi este o dovadă de încredere iar acest lucru ne obligă și ne motivează, în același timp. Sunt convins că vom reuși, alături de partenerii noștri, să organizăm un eveniment de excepție, chiar și în condițiile acestea, de restricții”, a spus Marius Trif, director organizatoric al Raliului Sibiului 2020.      

 Autoklass este centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz, Smart si Honda, in prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsa retea la nivel national, specializat in comercializarea autoturismelor si autovehiculelor comerciale usoare, precum si oferirea de servicii post-vanzare conform standardelor brandurilor reprezentate.

 Raliul Sibiului 2020, etapa a III-a a Campionatului Național de Raliuri, este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și va avea loc între 13 și 15 august 2020. 

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2020 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Publi Transilvania Sibiu.

Mașina oficială a Raliului Sibiului 2020 este oferită de Autoklass.

Parteneri: Școala de șoferi Elit, Aria, Bucur Tunning, Print Center.

Parteneri media: KissFm, RallyMax, TVR 1, Sibiu 100 și Ora de Sibiu.

Gabriela Vișan

Specialist Marketing & PR Manager

Email: press@raliul-sibiului.ro

Telefon: 0740 304 575