Călin Bucur și Csegzy Levente, locul 7 la finalul Raliului Maramureșului. Pilotul sibian, ”vrăjit” de modelul R5: ”M-am îndrăgostit!”

Pilotul sibian Călin Bucur s-a întors cu succes la curse, după o absență de aproape doi ani. Alături de copilotul Csegzy Levente, Bucur s-a prezentat la startul etapei a III-a din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”, Raliul Maramureșului, pe care l-a încheiat pe locul al șaptelea în clasamentul general și pe 5 la clasa RC2.

Sunt fericit că, la primul raliu din ultimii aproape doi ani, m-am descurcat bine și am terminat atât de sus în clasamentul general și la clasă. Pentru noi, eu și copilotul meu, Levi Csegzy, a fost un raliu reușit, iar evoluția ne-a fost încununată cu aceste clasări bune”, susține Călin Bucur.
Acesta a adăugat că s-a confruntat cu ceva probleme pe parcurs, dar până la urmă a reușit să treacă linia de sosire cu bine. ”În prima zi, am parcurs două probe speciale cu un rulment spart, dar în parcul de service mecanicii noștri au remediat problema, l-au înlocuit și am putut merge mai departe”, mai spune sibianul.

Călin Bucur s-a aflat, în premieră, la volanul unui model R5. Încă de la primii kilometri, pilotul sibian a fost impresionat de Skoda Fabia cu care a concurat la Raliul Maramureșului. ”Niciodată nu am mai pilotat un R5, a fost o premieră. Încă de la Shakedown am fost cucerit de această mașină, de ceea ce poate face. Este o bijuterie! M-am îndrăgostit de-a dreptul!”, a completat Călin.

Raliul Sibiului ”Bilstein” 2023 este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, care va avea loc în zilele de 14 și 15 iulie, fiind a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri ”Betano”.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.
Partener principal: Bilstein
Partener de mobilitate: Autoklass
Parteneri: Continental, Școala de șoferi Elit, Bucur Tuning, Schade Berater, My Continental, Soma, Drumuri și Poduri SA, Sia, Sparco, Simpa, FORCH.
Parteneri media: KissFM, Turnul Sfatului, Tribuna, Stiri de Sibiu, Mesagerul de Sibiu, Star Sibian
Eveniment organizat sub egida FRAS.