Cele mai spectaculoase momente, la Raliul Sibiului 2021

Ne pregătim de o nouă ediție legendară a Raliului Sibiului, un eveniment la care cei mai buni piloți de raliu vor gusta din plin frumusețea celebrului macadam de la noi. Și pentru că anul acesta, ne vom putea bucura împreună de un eveniment grandios, iubitorii motorsportului sunt invitați pe marginea probelor speciale. În amintirea vremurilor în care piața centrală era invadată de mașini de raliu și iubitori de motorsport, anul acesta spectatorii se vor putea bucura de o Paradă a echipajelor, în toată regula.

Cu puțin timp înainte de Startul Festiv, piloții angrenați în competiție vor parcurge cea mai fermecătoare pietonală- Nicolae Bălcescu- în încercarea de a trezi urbea de pe Cibin la viață. Forfota, demnă de un eveniment de o asemenea amploare, va fi condusă spre strada Tribunei, Mitropoliei, urmând ca apoi, echipajele să se alinieze pentru START-ul FESTIV pe care îl vom da cu toții, în Piața Mare a Sibiului.

Mașinile de concurs se vor ”odihni” în inima Sibiului, urmând ca vineri, după testele oficiale din Dealul Gușteriței, să aibă loc startul oficial pe cele 8 probe speciale. Echipajele vor avea de parcurs peste 28 de kilometri de macadam în prima zi, urmând ca ziua a doua, competiția să se desfășoare pe o lungime de 84 de kilometri de probe. Ultima probă specială, cea de la Circuitul paralel Schade Berater va încheia competiția, iar cele mai bune echipaje vor fi premiate sâmbătă, în cadru festiv, tot în Piața Mare a Sibiului, începând cu ora 20:30.

Etapa aVII-a a Campionatului Național de Raliuri Betano este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.


Raliul Sibiului este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Evenimentul se bucură și de sprijinul Primăriei Rășinari, Primăriei Gura Râului, Primăriei Râul Sadului și Primăriei Poplaca.
Mașina oficială a Raliului Sibiului 2021 este oferită de Autoklass Sibiu.
Parteneri: Esam Agency, Școala de Șoferi Elit, Sparco, Bucur Tuning, PrintCenter, Schade Berater, Assault Protect, Gorgandin.
Partener de hidratare: Azuga.
Parteneri media: KissFm, Ora de Sibiu, RallyMax.