DUNLOP extinde parteneriatul cu Federația Română de Automobilism Sportiv

DUNLOP, producătorul de anvelope de înaltă și ultra-înaltă performanță de top la nivel mondial, a anunțat extinderea parteneriatului cu Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS). Conform noului acord încheiat recent, DUNLOP rămâne partenerul principal al FRAS și în 2016, iar noua competiție recent intrată în calendarul competițional intern va primi deasemenea numele DUNLOP, devenind Campionatul Național de Rally 2 DUNLOP. Prin această decizie, DUNLOP își păstrează poziția de cel mai longeviv susținător al motorsportului de la noi din țară, numărând aproape 10 ani de parteneriat.

La începutul acestui parteneriat, DUNLOP și-a alăturat numele competiției regină în motorsportul românesc, Campionatul Național de Raliuri DUNLOP. În 2008, beneficiile de imagine au fost extinse și la Campionatul Național de Viteză în Coastă DUNLOP, iar din 2010 și la Campionatul Național de Karting DUNLOP.

Prin noul acord încheiat cu FRAS, DUNLOP va da în 2016 și numele Campionatului Național de Rally 2 DUNLOP, o competiție aflată la primul ei sezon, dar care se anunță a fi un succes în rândul piloților cu foarte multă pasiune și talent, dar cu bugete extrem de limitate. ”Campionatul Național de Rally 2 DUNLOP va fi clar un succes. Această competiție era necesară în portofoliul nostru competițional, fiind locul ideal în care cei care nu și-au strâns bugetul pentru un sezon întreg de raliuri își pot continua antrenamentul ca să rămână în formă, iar tinerele talente aflate la început de carieră își pot dovedi performanța cu care să convingă sponsorii să investească în talentul lor. Campionatul Național de Rally 2 este o rampă de lansare sau relansare pentru toți cei care au în sânge pasiunea și ADN-ul performanței în motorsport”,  a declarat Norris Măgeanu, Președintele FRAS. ”Suntem încântați de extinderea parteneriatului cu DUNLOP și pentru acest sezon, în care vom împlini 10 ani de colaborare. Pot spune că de acum DUNLOP este un simbol al motorsportului românesc și, în special, al automobilismului sportiv în România”, a mai adăugat acesta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail