Informații utile pentru competitori

Parc Service (harta)

  • Parc service Livestreaming
  • Harta Masini Parc service

Locuri de parcare în zona Parcului Service (harta)

Raliul Sibiului 2020- un eveniment sportiv provocator, senzațional și plin de adrenalină!

După mai multe luni de restricții, Sibiul redevine, în luna august 2020, capitala motorsportului românesc! Inima țării –Sibiul- își va dezvălui frumusețea pură, iar cei mai buni piloți din țară vor avea ocazia să și testeze la maxim energiile, pe trasee senzaționale și extrem de solicitante!

Chiar dacă nu pot fi prezenți pe marginea probelor, din cauza măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19,  iubitorii motorsportului pot urmări LIVE, pe pagina de facebook a Raliului Sibiului, incursiuni spectaculoase, pe cele mai dificile trasee din județ, alături de cele mai bune echipaje de la noi din țară. Probele de noapte vor ”condimenta” evenimentul și vor testa la maxim echipajele angrenate în cea de a III-a etapă a CNR.

Raliul Sibiului 2020 își propune să fie provocator, senzațional și plin de adrenalină. Toți cei care iubesc motorsportul știu că Raliul Sibiului s-a consacrat pe macadam, astfel că anul acesta, legenda reînvie și ne propunem ca motorsportul să valorifice cele mai frumoase particularități ale acestei etape.

În același timp, Sibiu s-a consacrat prin cultură, transormându-se anual în scena unor evenimente de amploare. După ce a fost capitală culturală europeană în 2007, Sibiul a continuat să reprezinte un etalon pentru cultură. Nici sportul nu a fost lăsat deoparte, astfel că ne propunem ca la Raliul Sibiului 2020 să găsim numitorul comun al celor două domenii în care Sibiul are tradiție: cultura și sportul, și să fim ambasadori ai unui oraș sigur, care respiră sport și cultură, o destinație a cărui farmec taie respirație tuturor celor care trec pragul urbei de pe Cibin.