Măsuri COVID-19 la Raliul Sibiului

În atenția concurenților, echipelor tehnice și tuturor persoanelor implicate în desfășurarea Raliului Sibiului 2020! 

Începând cu data de 03.08.2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a hotărât obligativitatea purtării măștii de protecție ca măsură de prevenire și limitare a răspândirii SARS-Cov-2. Această măsură se aplică la nivelul spațiilor/activităților unde există risc crescut de infectare, inclusiv la Raliul Sibiului 2020! 

Măsura se va aplica pentru toate persoanele, inclusiv pentru copiii care au împlinit vârsta de 5 ani și care participă la evenimente organizate în aer liber – atât pentru participanți, cât și pentru persoanele aflate în trecere sau care aleg să staționeze temporar în apropierea zonei delimitate a evenimentului. 

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în: 

  • Orice zonă aglomerată, chiar dacă este în aer liber
  • În parcul de service al competiției
  • La festivitatea de premiere a competiției

Suprafețele din comandamentul competiției vor fi dezinfectate constant cu aparatul UV-C oferit de Pupsar Tech (dezinfecție germicidală cu lumină ultravioletă). De asemenea, soluții pentru dezinfectare a mâinilor vor fi disponibile în comandament și în zona de service. 

Rugăm toți participanții să dea dovadă de responsabilitate și precauție, să respecte întocmai prevederile impuse prin ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului, dar şi ultimele hotărâri ale administraţiilor locale privind prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.