Beneficiile asocierii cu Raliul Sibiului 2020

Motorsportul românesc înregistrează o creștere semnificativă în ceea ce privește impactul asupra publicului, reușind, etapă de etapă, să strângă zeci de mii de spectatori, atât la fața locului, cât și în mediul online.

Raliului Sibiului 2019 a reușit să strângă aproape 80 de participanți și  20.000 de spectatori pe probele din întregul județ, la care se adaugă 14.000 doar la Superspeciala urbană.

Promovare națională

Promovarea evenimentului are în vedere  o acoperire locală, regională, dar și națională, având în vedere parteneriatele media existente. 75 % din probele din cadrul etapei de raliu vor fi transmise LIVE în mediul online, peste 100 de canale connectate la eveniment.

CSR

Raliul Sibiului 2020 este gândit astfel încât să fie mai mult decât un spectacol automobilistic, în caledarul său fiind incluse evenimente conexe ce implică promovarea siguranței, sănătății, dar și componenta culturală  a Sibiului, contribuind la creșterea prestigiului evenimentului și a tuturor celor implicați în susținerea și promovarea lui.

Unde apare brandul tău?

  • Televiuzine și Radio
  • În mediul Online
  • Materiale de publicitate
  • Bannere de publicitate amplasate în oras
  • În cadrul evenimentului și toate zonele de VIP

După Raliu se face un rezumat și se pregătește noua ediție cu videouri și poze din ediția anterioară.


Cine a susținut Raliul Sibiului de-a lungul timpului?