Beneficiile asocierii cu Raliul Sibiului 2022

Motorsportul românesc înregistrează o creștere semnificativă în ceea ce privește impactul asupra publicului, reușind, etapă de etapă, să strângă zeci de mii de spectatori, atât la fața locului, cât și în mediul online.

Raliului Sibiului 2019 a reușit să strângă aproape 80 de participanți și  20.000 de spectatori pe probele din întregul județ, la care se adaugă 14.000 doar la Superspeciala urbană.

Un an mai târziu, în plină pandemie de coronavirus, Sibiu Racing Team a reușit să strângă, în condiții de maximă siguranță, peste 60 de participanți, la care s-au adăugat membrii echipelor tehnice, staff-ul de organizare, dar și sute spectatori care au respectat cu strictețe și multă responsabilitate măsurile de distanțare socială. Spectaorii au avut opțiunea de a urmări etapa de Raliu de la Sibiu LIVE pe internet, înregistrând cifre decord ale audienței.

Promovare națională

Promovarea evenimentului are în vedere  o acoperire locală, regională, dar și națională, având în vedere parteneriatele media existente. 75 % din probele din cadrul etapei de raliu vor fi transmise LIVE în mediul online, peste 100 de canale connectate la eveniment.

CSR

Raliul Sibiului este gândit astfel încât să fie mai mult decât un spectacol automobilistic, în caledarul său fiind incluse evenimente conexe dar și componenta culturală  a Sibiului, contribuind la creșterea prestigiului evenimentului și a tuturor celor implicați în susținerea și promovarea lui.

Unde apare brandul tău?

  • Televiuzine și Radio
  • În mediul Online
  • Materiale de publicitate
  • Bannere de publicitate amplasate în oras
  • În cadrul evenimentului și toate zonele de VIP


Cine a susținut Raliul Sibiului de-a lungul timpului?