Implicarea Primăriei Municipiului Sibiu este cunoscută deja de mai mulți ani, instituția fiind un susținător implicat în viața sportivă a orașului. În acest context, Raliul Sibiului este, și în acest an, un eveniment cofinanțat de de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport. Deși traversăm o perioadă dificilă la nivel mondial iar organizarea unui eveniment de asemenea anvergură presupune mai multă atenție și efort, Primăria Sibiu nu a ezitat să își exprime interesul, devenind astfel  susținătorul numărul 1 al Raliului Sibiului.

 

După ce a organizat ultimele ediții ale Raliului Sibiului în mod impecabil, Aria continuă, de data aceasta, în postura de partener, să promoveze și să susțină motorsportul sibian, fiind alături de Sibiu Racing Team în organizarea Raliului Sibiului.

 

 

 

Autoklass este centru autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, Smart și Honda, în prezent fiind unul dintre centrele cu cea mai extinsă rețea la nivel național. Este și în acest an, partener de mobilitate al Raliului Sibiului și susține îndeaproape echipa Sibiu Racing Team!

 

 

Raliul Sibiului 2020 se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, forul superior care administrează, coordonează, organizează și promovează întreaga activitate de automobilism sportiv desfăşurată pe teritoriul României, în interesul membrilor afiliaţi şi pentru atragerea de noi practicanţi ori susţinători şi simpatizanţi ai sportului automobilistic.

 

 

Consiliul Județean Sibiu joacă un rol extrem de important în organizarea Raliului Sibiului, oferind sprijin important în ceea ce privește organizarea unor probe special în condiții de siguranțp, pe drumurile judeene, permițându-ne nouă, organizatorilor, să aducem în fața dumneavoastră un spectacol de senzație, în adevăratul sens al cuvântului.

 

 

Suntem susținuți de:

 

Sponsorii Raliul Sibiului

Sponsorii Raliul Sibiului


 

   Sparco Schade Berater

 

Partenerii media: