Pentru Sebastian Barbu sezonul 2020 nu va începe la Raliul Argeșului

Deși au parcurs un drum anevoios și plin de obstacole, în care au existat și abandonuri, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, s-au bucurat însă și de momente fericite și de o victorie în Raliul Sibiului în sezonul din 2019. Un sezon pe care l-au terminat pe locul 4 în clasamentul general din Campionatul Național de Raliuri.

Pandemia de COVID-19 i-a blocat toate planurile lui Sebastian Barbu pentru 2020.

“Știam că urmează un an plin de provocări, dar nu am luat în calcul această pandemie. Din păcate, din cauza situației actuale, nu vom putea fi la startul unui nou sezon din Campionatul Național”, a spus Sebastian Barbu.

Sezonul 2020 din CNR va începe cu Raliul Argeșului, programat în perioada 25 – 27 iunie, însă cu multe modificări aduse din cauza restricțiilor impuse. Calendarul continuă apoi cu Raliul Perla Harghitei (17 – 18 iulie), Raliul Sibiului (14 – 15 august), Raliul Iașului (4 – 5 septembrie), Transilvania Rally (25 – 26 septembrie) și Raliul Aradului (23 – 24 octombrie).

“Încă nu avem nici cea mai mică idee cum va arăta sezonul nostru și dacă vom putea lua startul la una din cele șase etape. Mi-ar plăcea să putem lupta pentru victorie măcar în etapa de la Sibiu, dar în acest moment este greu să facem planuri. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut până acum, fanilor de pe marginea probelor, famililor noastre și prietenilor nostri. Sper să ne vedem cât mai curând pe probele speciale”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

Foto: Rally Cow

Sursa: RallyMax.ro