Președintele FRAS, Norris Măgeanu, despre plusurile Raliului Sibiului Bilstein 2023

Prezent la Sibiu, la începutul acestei săptămâni, cu ocazia primei conferințe de presă legate de etapa de la Sibiu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, consideră că printre atuurile Raliului Sibiului Bilstein se numără traseele de macadam și faptul că orașul nostru este situat în centrul țării, făcând mai ușoară deplasarea echipajelor de oriunde ar veni, de pe teritoriul României.
”Eu pun plusuri la toate etapele de campionat și ceea ce le face să fie foarte diferite unele de altele sunt suprafețele pe care se desfășoară, specificitatea locală, aranjarea «specialelor», probele pe care sportivii participă și, nu în ultimul rând, ceea ce oferă orașul în jurul căruia se desfășoară raliul din mai multe puncte de vedere. Din punct de vedere al cazării, al tradițiilor, din punct de vedere al locurilor de vizitat și cele ale parcurilor de service, care și ele sunt foarte importante. V-am spus, eu doar plusuri văd în ceea ce se-ntâmplă. Marile plusuri ale Sibiului sunt locația centrală, sunt traseele de macadam și cumva îngemănarea asta a pasiunii pentru mașini cu tradiția locală”, a spus Măgeanu.

Raliul Sibiului Bilstein 2023 este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, care va avea loc în zilele de 14 și 15 iulie, fiind a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri ”Betano”.
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.
Partener principal: Bilstein
Partener de mobilitate: Autoklass
Parteneri: Continental, Școala de șoferi Elit, Bucur Tuning, Schade Berater, My Continental, Soma, Drumuri și Poduri SA, Sia, Sparco, Simpa, FORCH.
Parteneri media: KissFM, Star Sibian
Eveniment organizat sub egida FRAS