Raliul Sibiului 2020 a început cu ”Linia Întâi”

Cadrele din ”Linia Întâi”, așa numiții ”eroi în combinezoane albe” au fost provocați luni, 27 iulie, de Sibiu Racing Team, la un moment de respiro, dar plin de adrenalină. Desfășurat sub numele generic de ”Raliul Liniei Întâi”, evenimentul, organizat în avanpremiera etapei a III a Campionatului Național de Raliuri Betano de la Sibiu (14-15 august) s-a bucurat de un real succes.

Peste 50 de cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Sibiu, Secția de boli Infecțioase, Medicală sau Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, dar și autorități și jurnaliști, au fost copiloți într-o cursă de raliu, plină de adrenalină, pe Terenul Auto Ștrand.
Foto

Pe un traseu de 3,8 km, Sebastian Barbu, Alex Ardelean, Călin Bucur, Rareș Tomiță și Paul Popa- piloți Sibiu Racing Team- le-au oferit ”eroilor” acestor zile , o alt fel de cursă contra cronometru. Una în care cadrele din Linia Întâi s-au putut destinde și încărca ”bateriile” cu energie pozitivă. ”Copiloții” au putut experiementa un alt tip de adrenalină, pe macadam, de această dată, dar au putut descoperi și ce înseamnă să-ți pui toată încrederea în cel de lângă tine.

Sibiu Racing Team au vrut astfel să să își exprime recunoștința și aprecierea pentru toți cei aflați în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus. O luptă pe care încă nu am câștigat-o, o luptă în care cei aflați în linia întâi lucrează până la epuizare, de luni de zile.

A fost o mare bucurie să îi avem copiloți pentru o zi pe acești oameni minunați! Întreaga echipă Sibiu Racing Team, organizatoare a Raliului Sibiului 2020, este recunoscătoare tuturor celor aflați în „Linia Întâi”. Știm ce înseamnă lupta contra cronometru, dar niciodată nu vom putea răsplăti eforturile depuse de cadrele medicale în lupta contra timp pentru viața fiecăruia dintre noi!

“Am readus Raliul Sibiului pe macadam, în cea mai grea perioadă, deși majoritatea companiilor private nu ne-au putut susține, greu încercate fiind de efectele pandemiei. Ne bucurăm însă de sprijinul tuturor autorităților în ceea ce privește organizarea etapei de Campionat Național: Primăria Sibiu, Consiliul Județean Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cel de Poliție, dar și de cei din sistemul de sănătate publică. Fără sprijinul lor, cu siguranță, ne-ar fi fost aproape imposibil să ne realizăm acest vis, de a reînvia legenda pe macadam. Prin urmare, am organizat acest eveniment în avanpremiera Raliului Sibiului, în semn de recunoștință pentru cei din Linia Întâi și vă asigur că Sibiu Racing Team va continua să dezvolte mai departe, evenimente exclusiv pentru sibieni”, a spus Alex Ardelean, organizator al Raliului Sibiului 2020.


Suntem în continuare alături de soldații în „halate albe” respectând cu strictețe măsurile pe care specialiștii ni le transmit, din dragoste pentru cei din jur și profund respect pentru sacrificiile dumneavoastră!

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și au apreciat demersul nostru!

                                                      

Gabriela Vișan

Specialist Marketing & PR Manager

Email: press@raliul-sibiului.ro

Telefon: 0740 304 575