Raliul Sibiului revine pe macadam în 2020!

Considerat, în trecut, drept cea mai dificilă etapă de macadam din campionatul intern, în acest an, Raliul Sibiului revine pe macadam si va fi organizat de echipa Sibiu Racing Team.

Raliul Sibiului este etapa din campinonatul national de raliuri sub egidia Fras si in 2020 este sustinut de catre Primaria Sibiu. “ Ne bucuram ca o sa organizam raliul, iar intreaga echipa Sibiu Racing Team care este alcatuita din sportivi cu vechime mare in acest sport o sa fie implicata si dedicata acestui raliu” a comentat presedintele Sibiu Racing Team.

Raliul sibiului va fi pe macadam in 2020 si superspeciala la vechiul teren de autocros/slalom parallel. “ De mic copil am visat la acest moment, ma bucur tare mult ca am reusit sa-l readucem pe macadam si va asiguram ca o sa venim cu multe alte surprize” a declarat Calin Bucur, partener al Raliului Sibiului.

Cunoscut inițial sub numele de Raliul Sibiului, este un eveniment de curse international cu sediul în Sibiu, in inima Transilvaniei si este cel mai important eveniment automobilistic desfășurat în județul Sibiu.

”Trebuie să spun că la Sibiu vin mereu cu plăcere, mai ales că este locul în care m-am nascut. Știu că publicul din Sibiu iubește sportul cu motor, de aceea incercam sa-l organizam cat putem de bine si ne dorim sa ajunga cel mai bun eveniment international din Romania. Stiu ca suntem la inceput dar pentru noi toti este o provocare mare si ma bucur ca intr-un timp atat de scurt ne-am inconjurat de oameni pasionati de motorsport si avem sustinere. Vor fi multe surprize care vor aduce satisfacție spectatorilor in mediul online si speram ca pana August sa reusim sa finalizam toate proiectele”, a spus Alexandru Ardelean, partener al Raliului Sibiului.”

Raliul Sibiului 2020, etapa a III-a a Campionatului Național de Raliuri va avea loc între 13 și 15 august și este un eveniment organizat de Sibiu Racing Team, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2020 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Publi Transilvania Sibiu.

Mașina oficială a Raliului Sibiului 2020 este oferită de Autoklass.

Parteneri: Școala de șoferi Elit, Aria, Bucur Tunning, Print Center.

Parteneri media: KissFm, RallyMax, TVR 1, Sibiu 100 și Ora de Sibiu.

Gabriela Vișan

Specialist Marketing & PR Manager

Email: press@raliul-sibiului.ro

Telefon: 0740 304 575