Sibiu Racing Team atacă ultima etapă a CNRB în formula completă!

Cei mai buni piloți de raliu din Sibiu pleacă la Raliul Moldovei, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano, pentru titlul de vicecampioni! Sibiu Racing Team se aliniază în formulă completă la startul etapei care va trage cortina peste ediția din acest an a campionatului.

După ce a ratat mai multe etape ale actualei stagiuni, dar nu și cea de casă, echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu se aliniază la startul Raliului Moldovei la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO 9 și se vor ”bate” la clasa RC2N pentru o clasare cât mai bună. 

Alături de ei, echipajul Calin Bucur/ Csegzy Levente cu Mitsubishi Lancer EVO 6,5 TME vor încerca să puncteze cât mai bine la clasa 11, în timp ce  Mihai Manole/Mark Banca vor duce lupta la două roți motrice. 

Popa Paul/Csegzy Lotzi merg la Bacău să își apere primul loc la debutanți și au toate șansele să aducă titlul la Sibiu, iar Alex Ardelean/Horațiu Baltador vor încerca să meargă cât mai tare la cupa monomarcă, Swift Cup. 

”Într-un an în care pandemia a dat peste cap toate previziunile, a născut o mulțime de provocări pentru toate domeniile, Sibiu Racing Team a reușit să își depăsească obiectivele inițiale. Am reușit să organizăm un Raliu al Sibiului fabulous, pe macadam, și nu vrem să ne oprim aici. Rezultatele sportive ale echipajelor noastre vin să completeze tabloul de succes al acestui an pentru Sibiu Racing Team și mergem la Bacău să încheiem pe podium campionatul din acest an. Mulțumim tuturor partenerilor care ne sunt alături, dar și celor care au crezut în noi în tot acest an extrem de dificil și privim încrezători spre 2021”, a declarat Horațiu Baltador, președintele Sibiu Racing Team.

Participarea echipajelor Sibiu Racing Team la Raliul Moldovei, ultima etapă din CNRB, este susținută de: Școala de Șoferi Elit, Gorgandin, Esam Agency, VISMA, Bucur Rally&Tuning și Sparco-shop.ro